.e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } @media screen and (max-height: 1024px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } } @media screen and (max-height: 640px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } }

OVER ONS

Contact

Tanja Smidts

Mijn naam is Tanja Smidts, en ik breng 25 jaar waardevolle ervaring in de zorg met me mee. Als een trotse moeder van vijf kinderen, begrijp ik de waarde van zorg. Mijn specialisatie ligt in de ouderenzorg, waar ik mijn passie voor het ondersteunen en verbeteren van het leven van ouderen heb ontdekt.
Bovendien blijf ik mijzelf bijscholen en ben ik volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de thuiszorg, waaronder nieuwe vormen van thuiszorg zoals thuishospitalisatie. Mijn doel is om kwalitatieve zorg te bieden en een betrouwbare steun te zijn voor zowel mijn patiënten als hun families. Samen werken we aan een comfortabele en gezonde leefomgeving voor ouderen en andere zorgbehoevenden.

Marie Spruyt

Ik ben Marie Spruyt, 23 jaar oud en afgestudeerd als bachelor verpleegkundige. Mijn stages op de spoedafdeling en intensieve zorgen hebben me waardevolle ervaring opgeleverd in het omgaan met stressvolle situaties en het leveren van hoogwaardige zorg.
Als thuisverpleegkundige is mijn doel om empathische, respectvolle en goed gecoördineerde zorg te bieden aan patiënten in hun eigen omgeving. Ik blijf mijn kennis up-to-date houden en kijk ernaar uit om een positieve impact te hebben op het leven van mijn patiënten. Samen werken we aan een gezondere toekomst.

Over ons

Laatste update:
Scroll naar boven